Siilinjärvi » Latutiedote ja tietoa ulkojäistä 19.1.2018

19.01.2018 | Latutiedote ja tietoa ulkojäistä 19.1.2018

Latutilanne tällä hetkellä hyvä ja latujen kunnostusta jatketaan viikonloppuna normaaliin tapaan. Ladut on pääosin kunnostettu perjantaina.

Paikoituksesta:
Varsinkin viikonloppuisin on törmätty positiiviseen ongelmaan: hiihtäjiä on Patakukkulan ja Tarinagolfin laduilla ollut niin paljon, että parkkipaikat ovat olleet täynnä – hienoa! Tällä viikolla on otettu käyttöön Tarinagolfin varaparkkikin sumaa purkamaan. Paikoitustilaa löytyy siis Tarinagolfista, Patakukkulalta ja Huvikummusta.

Kuluneella viikolla on jatkettu koulujen ja päiväkotien käytössä olevien puistolatujen kunnostamista joten pienimmille hiihtäjille löytyy myös tällaisia vaihtoehtoja. Toivalan peltolatu saatu tällä viikolla kunnostettavien latujen piiriin

Tietoa Hamulan perälenkin tilanteesta:
Hamulan perälenkin alueella tehdään metsätöitä tammikuun alussa. Tästä syystä tietä jolla latupohja kulkee, on lingottu puhtaaksi. Tuolle alueelle ladunteko päästäneen aloittamaan tammi-helmikuun vaihteessa.

Ulkojäät:
Ulkojäiden jäädytyksiä jatkettu. Vielä tällä viikolla on keskitytty jääkerroksen kasvattamiseen, varsinaisia pintoja ei ole päästy jäädyttämään. Jäät ovat näin monin paikoin röpelöisiä, pintaa tasoitetaan höyläämällä. Viikonloppuna jäänhoitotraktori työskentelee keskustan alueella päiväajan, Etelä-Siilinjärvellä auraukset urakoitsijan toimesta.