Siilinjärvi » 2017-01-18-Sosiaali_ja_terveyspalvelujen_toimintojen_muutto_Innocum

18.01.2017 | Sosiaali- ja terveyspalveluiden toiminnot muuttavat Innocumin sisällä ja Innocumiin

Innocumin rakennuksen S1 neljänteen kerrokseen sijoittuu Hyvinvointineuvola, joka tarjoaa lastenneuvolan, kasvatus- ja perheneuvonnan, psykologipalvelujen, lapsioikeudellisten palvelujen sekä lapsiperheiden kotipalvelujen palveluja. Hyvinvointineuvola ja neljännessä kerroksessa ennestään toimiva Lastensuojelupalvelut muodostavat yhdessä Hyvinvointikeskuksen.

Kasvatus- ja perheneuvonta, psykologipalvelut, lapsioikeudelliset palvelut sekä lapsiperheiden kotipalvelut muuttavat Innocumin 2. kerroksen tiloista saman talon 4:teen kerrokseen tiistaina 24.1.2017. Samoihin tiloihin neljänteen kerrokseen siirtyy Oppipojantiellä väistössä olleet neuvolapalvelut torstaina 26.1.2017.

Innocumin 2. kerroksen tiloihin muuttaa torstaina 2.2.2017 Mielenvireyspalvelut Siilinjärven terveyskeskuksesta.

Palvelujen sijoittamisella yhteen pyritään luomaan moniammatillinen palvelujen keskittymä ja edistämään palveluiden yhteensovittamista sekä yhdistämään ammattilaisten asiantuntemusta ja voimavaroja. Lapsille ja perheille palvelut ovat saavutettavissa samasta toimipisteestä.

Käyntiosoite on Innocum S1, Isoharjantie 6, 71800 Siilinjärvi. Sisäänkäynti Hyvinvointikeskuksen palveluihin on A-portaan kautta ja Mielenvireyspalveluihin C-oven kautta.